Korhola osallistuu presidentti Obaman rukousaamiaiselle Washingtonissa

6.2.2013

MEP Eija-Riitta Korhola osallistuu torstaina 7.2. Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman rukousaamiaiselle Washingtonissa. Korholan ohjelmaan kuuluu myös muita senaattoreiden ja kongressiedustajien tapaamisia viikon aikana.

Kansallinen rukousaamiainen on vuonna 1953 alkanut vuosittainen perinne, joka kokoaa yhteen valtionpäämiehiä sekä politiikan ja talouselämän vaikuttajia. Se järjestetään nelipäiväisenä tapahtumana helmikuun alussa Washingtonissa. Torstain aamiaistapahtuman puhujana on Yhdysvaltain presidentti ja toinen on vieras, joka paljastuu vasta kyseisenä aamuna (esim. Äiti Teresa 1994, Bono 2006, Tony Blair 2009). Kaikki Yhdysvaltain presidentit Dwight D. Eisenhowerista lähtien ovat osallistuneet tapahtumaan. Osallistujia on noin 3000, joista kansainvälisiä vieraita noin 350.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *