Korhola on aktiivisin suomalaismeppi

11.5.2009

Vastaus STT:n tiedotteeseen:
Korhola on aktiivisin suomalaismeppi

Eija-Riitta KORHOLA
Euroopan parlamentin jäsen
12.5.2009
Lehdistötiedote – julkaisuvapaa heti

Europarlamentin jäsen ja Kokoomuksen varapuheenjohtaja Eija-Riitta Korhola vastaa STT:n täysistuntopoissaoloja koskevaan tiedotteeseen. Korhola toteaa, että syyt STT:n mainitsemiin poissaoloihin löytyvät hänen kohdallaan vastuutehtävistä.

"Esimerkiksi YK:n ilmastokokoukset ovat aina samaan aikaan täysistuntojen kanssa", Korhola täsmentää. Hän on osallistunut jokaiseen YK:n ilmastokokoukseen parlamentin erittäin pienessä ja valikoidussa edustajaryhmässä.

"Kaikkien suomalaisjäsenten läsnäoloprosentti parlamentin täysistunnoissa on erinomainen", Korhola kiittelee. Hänen oma osallistumisprosenttinsa on 87. "Tuntuu kohtuuttomalta, varsinkin kun meppien tekemisiä niin vähän mitataan, että arvioinnin painopiste osuu läsnäoloon eikä varsinaiseen aktiivisuuteen", Korhola pahoittelee.

Korhola on johtanut suomalaisedustajien aktiivisuustilastoja sekä ensimmäisellä että nykyisellä kaudellaan. Lisäksi hän vastaa Euroopan kansanpuolueen EPP:n energia- ja ilmasto-ohjelmasta.

Europarlamentaarikkojen aktiivisuustilastoihin voi tutustua parlamentin internetsivuilla: www.europarl.europa.eu/members/public/geoSearch.do;jsessionid=F7D3250E14F7DC5249B666E907C70745.node1?language=fi.

Lisätietoja:
Eija-Riitta Korhola, gsm 040-5360.326

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *