Tule Yrjönpäivän iloiseen iltaan Bottalle!

6.4.2009

Vaikka politiikka työnä käsittelee usein vakavia asioita, välillä on syytä myös ilonpitoon. Siihen pyrimme eurovaalien kampanja-avauksessani Helsingin Bottalla 23.4. klo 19-24.

Tilaisuuden juontaa Nicke Lignell. Illan kuluessa luvassa on huippuviihdettä ja -artisteja kuten Jippu sekä Reeta-Leena. Lisäksi luvassa Sirkka Lekmanin siluettitaidetta, pikkupurtavaa ja hienoja puheita.

Sisustussuunnittelija Kaisa Blomstedt on esillepannut laajan näyttelyn oksennuspusseista, joita olen kerännyt matkoilta.

Pääroolissa olette kuitenkin Te, hyvät vieraani. Sinä ja ystäväsi olette lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen. Jos et ole perehtynyt europolitiikkaan, älä huoli, harva on. Usein asioita ulkoapäin katsovat antavatkin ne viisaimmat kommentit. Siksi toivon, että paikalle saapuukin koko joukko eri taustaisia ihmisiä.

Tilaisuuteeni ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

lataa tästä tukiryhmäni välittämä kutsu yrjönpäivän iltaan. Niin halutessasi voit välittää sitä vapaasti eteenpäin – Bottan salissa on tilaa, ja ilta täynnä hienoja elämyksiä ja puheita, joista tuskin kukaan saa jäädä osattomaksi

Eli hiukset auki, kravatti löysälle ja Bottalla tavataan!

Lisätietoja:
Eija-Riitta Korhola, +358 40 5360326
eija-riitta.korhola@europarl.europa.eu

Heikki Vestman, +358 40 5070757
heikki.vestman@kokoomus.fi

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *