Tervetuloa tekemään yhdessä voitokkaat vaalit!

26.3.2009

Hyvä ystävä, valoisaa kevättä!

Kesäkuun 7. päivän eurovaaleissa Suomessa päätetään tärkeämmistä asioista kuin yleisesti on tiedostettukaan. Euroopan parlamentti on merkittävä vallan käyttäjä, sillä olemme tasavertaisia lainsäätäjiä jäsenmaiden ministerien kanssa, etenkin asioissa jotka liittyvät suoraan kansalaisiin: ympäristö, sisämarkkinat, yritystemme kilpailukyky ym. Se valta, jonka olemme Euroopalle antaneet näissä kysymyksissä, olisi tuotava takaisin viisaiden ja hyvien lakien muodossa.

Me kokoomuslaiset voimme jälleen voittaa vaalit, mutta se vaatii työtä, ja työ vaatii tekijöitä. Kymmenen vuoden kokemus on osoittanut minulle, että ahkera ja asiantunteva meppi voi tuoda hyviä tuloksia Suomeen. Meillä on loistava ehdokasjoukko tulevia vaikuttajia, mutta tuloksia ei saada aikaan yksin. .

Kutsunkin nyt sinut mukaan tutustumaan omaan vaalikampanjaani, kuulemaan ja vaihtamaan ajatuksia eurovaaleista sekä vaaliteemoista. Pidämme rennon ja vapaamuotoisen tilaisuuden Helsingissä perjantaina 3.4. kello 17.30-19.00. Paikka on AnnaK-kokoustilat, osoitteessa Annankatu 24 (5. krs.), Helsinki.

Varsinainen kampanja-avaukseni tapahtuu 23.4, jolloin olet tervetullut Yrjönpäivän mahtaviin musiikkipitoisiin bileisiin ja oksennuspussinäyttelyyn Helsingin Bottalla klo 19 alkaen (osoite Töölönkatu 3). Pääsy on vapaa. Illan tuottaa Raakel Lignell, ja puolisonsa Nicke juontaa sen. Pussinäyttelyn esillepanosta vastaa sisustussuunnittelija Kaisa Blomstedt. Näyttelyn lisäksi Sirkka Lekman on luvannut leikata siluettitaidetta, jonka tuotolla kartutetaan kampanjabudjettia.

Mukaan kampanjaan ja vaalikirjeen saajaksi pääset myös lähettämällä minulle sähköpostia eija-riitta.korhola@europarl.europa.eu. Näin saat tietoa myös niistä monista alueellisista ja paikallisista tapahtumista, joissa vaalien alla voimme tavata.

Tervetuloa tekemään yhdessä voitokkaat vaalit!

Eija-Riitta Korhola
Kokoomuksen varapuheenjohtaja,
Euroopan parlamentin jäsen vuodesta 1999

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *