EIJA-RIITTA KORHOLA JATKOKAUDELLE VARAPUHEENJOHTAJAKSI

18.5.2008

thumb___pic001165

TIEDOTE
19.5.2008                                                 KORHOLAN KAMPANJASIVUT -linkki

EIJA-RIITTA KORHOLA JATKOKAUDELLE VARAPUHEENJOHTAJAKSI

Helsingin Kokoomuksen hallitus päätti maanantaina 19.5. pidetyssä kokouksessaan tukea europarlamentaarikko Eija-Riitta Korholan jatkoa Kokoomuksen varapuheenjohtajana. Piirihallitus näkee, että Korhola tuo puoluejohtoon asiantuntemusta ja käytännön osaamista muun muassa ilmasto-, energia- ja Eurooppa-politiikan saralla sekä tärkeää jatkuvuutta puheenjohtaja Jyrki Kataisen voitokkaaseen joukkoon.

– Olemme erittäin lämpimin mielin tukemassa Eija-Riitta Korholan jatkoa Kokoomuksen varapuheenjohtajana. Hänen asiantuntemuksensa ja työnsä muun muassa ilmasto- ja energiapolitiikan saralla ovat eittämättä tuoneet syvyyttä puoluejohdon toimintaan viimeisen kahden vuoden aikana, toteaa piirin puheenjohtaja Martti Häikiö.

Helsingin piirihallitus painottaa myös jatkuvuutta ja tärkeää yhteyttä Suomen ja Euroopan parlamentin sekä puoluejohdon ja europarlamenttiryhmän välillä valittaessa Kokoomuksen varapuheenjohtajia.

– Mielestämme Eija-Riitta Korholassa yhdistyy erinomaisella tavalla sellaiset ominaisuudet joista on jatkossakin hyötyä niin Kokoomukselle kuin yhteisille ponnistuksillemme paremman Suomen ja Euroopan puolesta, jatkaa Häikiö.

Eija-Riitta Korhola ottaa saamansa tuen lämpimästi vastaan ja on valmis jatkamaan Kokoomuksen varapuheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta.

– Meppien ja puoluejohdon tiivis yhteistyö lisää varmasti Kokoomuksen poliittista lihasvoimaa, kun europarlamentin valta on vain kasvussa. Ilmasto- ja energiapolitiikan merkitys kasvaa sekin, ja haluan olla palvelemassa aikaansa seuraavaa Kokoomusta tällä saralla. Parasta ja innostavinta on kuitenkin kentän palaute, kun olen saanut kiertää varapuheenjohtajana. Kokoomuksessa yhdistyy sydämellisyys, raikkaus ja tuoreet ideat, ja on ollut ilo saada olla mukana oivaltamassa niitä, sanoo Korhola.

Lue lisää:

Korholan varapuheenjohtajasivut

Millainen kokoomuslainen ER on?

KUKA ER?

Lisätietoja:

Eija-Riitta Korhola, 040 536 0326, eija-riitta.korhola@europarl.europa.eu

pääneuvottelija Tuomas Nurmela, 040 542 0009, tuomas@nurmelantuomas.net

toiminnanjohtaja Tuomo Valve, 0400 698 039, tuomo.valve@kokoomus.fi

thumb___pic001168

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *