Hyvää juhannusta

21.6.2006

thumb___pic000724

Tämän näyn ääreen jo mieli halaa. Vuorokautta myöhemmin tuli todetuksi, että mökin juhannusruusut olivat mehevällä tolalla.

Juhannusaatto on huomenna, ja pääsen mukaan yöttömän yön juhlaan. Wienin lentokentän loungessa juhannustunnelma alkaa jo vallata. En olisi mistään hinnasta poissa Suomesta. Kuulin, että siippa on jo ajamassa venettä mökin satamaan. Huomenna tähän aikaan ollaan vesillä.

Tämä viikko meni Wienin ja Brysselin tietämillä. Maanantaina lensin Wienistä Brysseliin osallistuakseni täysistuntoon ja valiokuntiin, ja palasin keskiviikkona Wieniin takaisin äänestämään ACP-maiden ja EU:n yhteiskokoukseen. Tänään syntyi tiukkasävyinen julkilausuma Sudanin tilanteesta. Myös Itä-Timorin uudet ongelmat nousivat esiin. Totesin puheessani, että demokratia on vaivalloinen hanke.

Tällä viikolla kaikkea työtä on sävyttänyt, pakko sanoa, futis. Homma on jotenkin hajamielisempää, kun kollegoita katsoo. Useimmat vetäytyvät työhuoneisiinsa herkullisten eväiden kanssa, ja joskus kuuluu karjuntaa. Itse en ole futista seurannut kuin bikinien verran: hankin kisan kunniaksi jalkapallokuvioisen uima-asun.

Lennolla luin päivän Ilta-Sanomia. Purskahdin ääneen nauramaan, kun luin otsikon "Sasi ja Lipponen tukkanuottasilla". Mahtaa tulla pula raaka-aineesta. Siispä luovutan, ja vedän 7.6. (Case Boliden ja naiset tukkanuottasilla) lausutut sanani takaisin.

thumb___pic000721

Veneen kannella juhlistettiin suvea

thumb___pic000722

Yötön yö tulossa

thumb___pic000723

Kippari ohjaa venettä useimmiten kattoluukun kautta varpaillaan ruoria pyörittäen.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *