Shakkikello auttaisi

17.11.2005

Kuuntelin juuri radiouutisia ja Ykkösen aamua. Eilinen kieltäytymiseni radiokeskustelusta tuli siellä yllättäen esille, mutta perusteluistaan irroitettuna. Toimittaja jätti mainitsematta ilmoittamani syyn ja antoi sen sijaan ymmärtää, että syyt olisivat henkilösuhteisiin liittyviä. Mielestäni toimittaja olisi voinut ainakin tarkistaa puhelun aikana saako kieltäytymiseni sanoa myös suorassa lähetyksessä. Olisin vastannut että totta kai, jos hän kertoo myös ilmoittamani syyn. Viittaan siis eiliseen blogiini. Menen iloisin mielin studioon Hassin kanssa, jos sinne tuodaan myös shakkikello ja pelaajat saavat yhtä paljon aikaa.

Mutta Piitu pärjäsi hienosti, hän oli hyvä valinta edustamaan kantaamme REACHiin.

Tänään minulla oli kaksi puhekeikkaa. Ensin kävin EK.n koulutusseminaarissa kertomassa, miten parlamenttia lobataan ja erityisesti, miten ei kannata toimia. Sitten pidin esitelmän ympäristöyrittäjien liiton 10-vuotisjuhlaseminaarissa. Pistänpä sen tuonne arkistoihin linkin alle mepin työ/puheet muualla.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *