Osanotto Aasian hyökyaaltojen uhrien omaisille

27.12.2004

Haluan ilmaista syvän myötätuntoni kaikille niille, joilla on suuri suru tai epätietoisuus Aasian hyökyaaltoalueilla olleen omaisen tai ystävän vuoksi. Paitsi valtavat mittasuhteet saanut kansainvälinen katastrofi, kyseessä on suurin suomalaisia rauhan ajalla kohdannut onnettomuus.

Tällaisina hetkinä on tärkeää, että ihmiset voivat kokea yhteenkuuluvuutta ja kohtalonyhteyttä. Sitä, että edelleen maailmassa on apua ja välittämistä ja että myötätunto muuttuu konkreettisiksi teoiksi. Mikään muu ei lohduta surevia ja pelkääviä.

Haastan kaikkia suomalaisia tulemaan mukaan yhteisen avun ja välittämisen rintamaan. Meillä on hyviä ja luotettavia avustusjärjestöjä, jotka vievät avun luotettavasti perille asti kärsivien luo. Maailma on arvaamaton paikka, mutta vain me ihmiset voimme näyttää, ettei se ole kivikova.

Kirkon Ulkomaanavun avustustilinumerot
Sampo 800018-223340
Nordea 157230-500504

Lue lisää Kirkon Ulkomaanavun sivuilta: Auta Aasian katastrofin uhreja

Kokoomuksen meppiryhmä järjestää tukitapahtuman Kolmen sepän patsaalla perjantaina 7.01.05 klo 12-14. Tilaisuus on jatkoa loppiaisillan tukikonsertille Tuomiokirkossa. Mukaan haastetaan kaikkia halukkaita lipaskerääjiksi, apu välitetään Kirkon Ulkomaanvun kautta.

Samalla meppiryhmä haastaa kaikkia suomalaisia kansanedustajia ja euroedustajia konkreettiseen apuun Aasian uhrien hyväksi.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *