Yrjönpäivän iltamissa Stadin parhaat bileet ja Suomen ensimmäinen oksennuspussinäyttely

22.4.2004

BAP-tason tapahtumassa (BEST AVAILABLE PARTY) hurmasivat Mikko Leppilampi, Maria Ylipää ja monet muut

Perjantaina 23.4. Eija-Riitta juhli reilun sadan hengen voimin Yrjönpäivää Taidehallin klubilla Helsingissä. Ideana oli koota yhteen vanhoja ja uusia ystäviä, kertoa kuluneen viiden meppivuoden työstä ja osoittaa Eija-Riitalle taustajoukon vankka tuki, ei poliittisena vaan ystävien kannanottona. Ja ennen kaikkea luoda yhteinen elämys, joka kulkisi muistoissa mukana pitkään.

Visiomme kävi toteen: illan tunnelmasta muodostui lämmin ja läheinen, ja loppua kohden melkoisen riehakas! Moni totesikin, että kuuden tunnin sessiosta muodostuikin eräänlainen tukikonserttien benchmark, josta on vaikea panna paremmaksi.

Eija-Riitan ja ystävien puhenvuorot vuorottelivat Jukka Leppilammen kokoaman house-bändin ja sen valovoimaisten sooloesiintyjien (Reetaleena Korhola, Olavi Uusivirta, Mikko Leppilampi, Maria Ylipää, Jonna Järnefelt, Nicke Lignell) kanssa. Palindromistimestari Juha Kotonen, taikuri Emil Anton ja imitaattori Jarkko Tamminen huipensivat illan viihdeosuuden. Juontajapari Raakel ja Nicke Lignell loivat iltaan hienon kaaren.

Samassa yhteydesä toteutettiin myös Suomen tiettävästi ensimmäinen oksennuspussinäyttely, pussit Eija-Riitan kokoelmasta.

Lämmin kiitos kaikille iltamiin osallistuneille.

Se oli ihme! 🙂

Eija-Riitta & taustajoukot

thumb___pic000088
Raakel Lignell, Mikko Leppilampi, Maria Ylipää, Reeta-Leena Korhola ja Jukka Leppilampi
Taikuri Emil Anton taikoi käsiini palloja, enkä vieläkään tiedä miten.
Taikuri Emil Anton taikoi käsiini palloja, enkä vieläkään tiedä miten.
thumb___pic000090
Yrjönpäivän juhlissa ruoka ei todellakaan yrjöttänyt, Taidehalli pani parastaan. Huomaa katosta roikkuvat oksennuspussit

thumb___pic000091

thumb___pic000092
Jonna Järnefelt ja Jukka Leppilampi: Tän hiekkatien, jos jotain, vien mukana tästä maailmasta. Muu on lainaa, painaa vaan.
Alkuillasta oltiin näin säyseitä.
Alkuillasta oltiin näin säyseitä.
Koko taiteilijakaarti ynnä ER
Koko taiteilijakaarti ynnä ER

thumb___pic000095

 

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *