Valasvetoomuksen luovutus NATOssa

17.3.2003

Tutkijat ja parlamenttidelegaatio NATO:n päämajassa vetoamassa tutkajärjestelmän rajoittamiseksi

Europarlamentaarikot Eija-Riitta Korhola (EPP-ED) ja Caroline Lucas (Greens-v/ale) kävivät maanantaina NATO:n päämajassa yhdessä johtavien valastutkijoiden kanssa jättämässä kaksi vetoomusta (Katso kuvia), joissa NATO:n jäsenmaita pyydetään rajoittamaan ns. LFAS-tutkajärjestelmän käyttöä, kunnes sen ympäristövaikutukset ja yhteys viimeaikaisiin valaskuolemiin on täysin selvitetty. Vetoomuksen oli allekirjoittanut yli 85 000 ihmistä ja 68 ympäristöalan järjestöä Euroopasta, USA:sta ja Kanadasta. BBC:n televisioryhmä oli seuraamassa luovutusta.

 

thumb___pic000619

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *