KD valmis sitoutumaan työllisyyden puitesopimukseen

17.2.2003

"Kristillisdemokraatit ovat valmiita sitoutumaan hallituskauden mittaiseen työllistämisen puitesopimukseen SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalaisen (sd) ehdotuksen mukaisesti", ilmoittaa Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Eija-Riitta Korhola (kd).

"Kristillisdemokraatit pitää tärkeänä, että sovitaan valtiontalouden puitteista yhdessä työmarkkinajärjestöjen kanssa niin, että on selvä linja veronkevennysvaran käyttämisestä kaikkein työllistävimmällä tavalla", Korhola sanoo.

"Uskomme että voimme tuoda näihin nyyttikesteihin tukevat eväät. Kristillisdemokraateilla on tarjota sopimuksen sisällöksi runsaasti konkreettisia työllistämiskeinoja, joita tähän asti ei vielä ole kokeiltu."

Samaan pakettiin hyvinvoinnin peruslinja

"Samassa paketissa työmarkkinajärjestöjen kanssa tulisi sopia peruspalveluiden turvaamispyrkimyksistä, mikä tukisi pitkäjänteistä työtä suomalaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi tavan takaa toistuvien veronalennushuutokauppojen asemesta", Korhola toivoo.

"Hallituskaudella edessä olevien haasteiden kannalta voittoisinta suomalaisille on kyetä yhteispeliin. Jos kolmikantaperinne hajoaa lyhytnäköisen eduntavoittelun takia, ei kukaan voita."

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *