Sydämellinen kiitos kaikille tukijoille ja äänestäjille!

13.6.2004

Lämmin kiitos kaikille tukijoilleni ja äänestäjilleni! Me teimme yhdessä mahdottomasta mahdollisen. Nyt olen nöyrän kiitollinen siitä luottamuksesta, josta saamani suuri äänimäärä kertoo.

Syksyllä mietin pitkään, asetunko ehdolle lainkaan, mutta olen ratkaisuuni tyytyväinen. Kokoomuksen jäsenet ovat ottaneet minut lämpimästi vastaan, josta lämmin kiitos. Minulla oli hyvä, joskin budjetiltaan pieni kampanja. Luotin siihen, että lehdistö nostaa edelliskertojen tapaan meppien saavutukset paremmin esille, mutta tätä ei tällä kertaa tapahtunut. Tässä mielessä pidän onnistumistani suoranaisena ihmeenä.

Vaalitulosta odotellessa sunnuntaina ymmärsin, mitä hyvän poliitikon on tehtävä vaalipäivänä vaalitulosta odotellessaan.

On osattava luopua vallasta.

Jos sen saa takaisin, se on uudelleen lahja ja tehtävä, johon ihmiselle annetaan viisaus ja voima. Ja se on suuri kunnia tietenkin. Mutta mieletön on se, joka vaalipäivänä luulee jotakin omistavansa. Tai kuvittelee, että maailma on hänelle velkaa.

Minulla on arvokas kokemus ja suuria saavutuksia menneellä kaudella, mutta ei se tehnyt minusta itseoikeutettua jatkajaa – ei henkisestikään.

Oli suuri vapaus oivaltaa tämä. On kevyt olo jatkaa. Sillä sen jälkeen kaikki on lahjaa. Eikä sisäisesti vapaa ihminen menetä koskaan mitään.

Erityisen onnellinen olen, että elämäni tärkeimmät asiat ja ihmiset ovat tallella. Vielä kerran kiitos kaikille äänestäjille ja tukijoille. Minulla oli aivan fantastinen joukko rinnallani, enkä löydä sanoja, miten haluaisin kaikkia kiittää.

Eija-Riitta

Lisätty: 14.06.2004

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *