Eija-Riitta Korholan työpäivä valokuvina

Valokuvaaja Jiri Halttunen kävi viime joulukuussa pikavisiitillä Brysselissä kuvaamassa mepin työpäivää, joka on kaikkea mahdollista puheista lobbaritapahtumiin, sähköposteista ja neuvotteluista tv-haastatteluihin ja radioblogeihin.  Jiri itse kommentoi vierailuaan: ”Kuvausmatka oli upea kokemus: oli kiinnostavaa päästä seuraamaan lähietäisyydeltä, miten kiireistä ja haastavaa työtä mepit tekevät.” Tästä linkistä löytyy mitä Jiri havaitsi kameran takaa. Käy tutustumassa!

Kuvankaappaus 2014-4-2 kello 18.41.40Kuvankaappaus 2014-4-2 kello 18.42.42

Share Button

5 kommenttia artikkeliin “Eija-Riitta Korholan työpäivä valokuvina

  1. Paluuviite: joel
  2. Paluuviite: ben
  3. Paluuviite: Matt
  4. Paluuviite: Chris
  5. Paluuviite: Christopher

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *