Parodia EU-kielestä

22.5.2013

Nigerialaiskirjeitä tulee minulle yhä noin joka viikko, ja vaikka on vaikea uskoa, että kukaan höynääntyy perinnöstä kertovan asianajajan kirjeestä, kai niitä yhä jossakin on. Ilman kysyntää ei kai olisi tarjontaakaan.

Tänään repesin uudentyyppisestä huijausviestistä. Siihenkään ei voi haksahtaa, koska kieli on täynnä virheitä ja selvästi käännösohjelmalla tehty, mutta uskomaton parodia se oli siitä kapulakielestä, mitä Brysselistä löytyy. Hyvää yritystä! Ja täytyy todeta, että englanninkielinen versio saattaisi onnistuakin huijaamaan jotakuta: näitä hallinnollisia toimia, alaluokkia ja asetuksia riittää aidoissakin kirjeissä. Muistakaa siis yhä pitää henkilötietonne ihan itsellänne, muuten joku tekee niillä bisnestä. Me emme täällä EU:ssa niitä kaipaa, eikä rahaakaan ole tulossa.

Ellette sitten halua tarjota ministerin sihteeri Caroline Freundille galleriallista suomalaisia sarjakuvahahmoja.

Mennään asian vakavaan puoleen. Kyseessä on törkeä huijausyritys, vaikka samalla se on tökerö. Allaoleva kirje kertoo siitä, kuinka tärkeää nettiaikana on, etteivät ihmiset levittele kokonaisia henkilötietoja syntymäaikoineen ja osoitteineen netissä. Niiden avulla on helppo luoda valehenkilöllisyyksiä, joiden nimissä tehdään rikoksia tai käydään kauppaa. Rikolliset etsivät näitä tietoja, ja tämä kirje on siitä yksi esimerkki.

Lähettäjä: Mrs. Caroline Freund [mailto:carolins@mailforce.net] Lähetetty: 22. toukokuuta 2013 11:37
Vastaanottaja: undisclosed recipients:
Aihe: ATTN: INSTRUCTION TO RELEASE YOUR OVERDUE FUND

Tiedoston Code – HM/IMF/7890/121)
Huomio: saaja.

KANSAINVÄLINEN KORVAUS ULKOMAAN MAKSULIIKKEEN

(HM Treasury) ja Euroopan unionin Financial komissio (EUFC) ja Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF), jäsenet Lontoossa Financial rahapoliittinen komitea kokoontui tällä viikolla Britannian kuningatar Elizabeth II Englannin arvioinnin ratkaista vaikeuksia un-paid velat eri pankkien ja turva-alan yritykset pankkien Lontoossa.

Sen jälkeen työvaliokunnan kokouksessa, uusi maksu lista on tehty (HM Treasury) ja Lontoon Financial rahapoliittisen komitean ratkaisemaan un-paid velat ja pysähtynyt International Siirrä tiedostoja rahoituslaitoksilta täällä Lontoossa, koska ongelma ennakkomaksu edellyttää hallinnollista tointa.

Olemme tehneet tutkimuksia Maailmanpankin Tilintarkastajat ja uuden päätöslauselman siirtyi Lontoon Financial raha-asiain komitea vahvistusraportti että useimpien tuensaajien pyydetään maksamaan tiettyjä merkitystä maksut hallituksen rahoituslaitosten, siis mikä hyvin vaikea edunsaajien vastata näihin velvoitteita, jotka ovat ristiriidassa jakso ”37”
alaluokan ”C” ja XII artiklan Pankit ja muut rahoituslaitokset 1995 asetus sellaisena kuin se on vuonna 1998.

Ottaen huomioon tämän, Lontoon Financial rahapoliittinen komitea on tutkinut kaikki myöhässä olevat varat rahoituslaitoksissa täällä Lontoossa, ja olet hyväksytty yhdeksi edunsaajille.

Jotta tämä olisi 100%:lla, valtion kirjanpito palvelu (kaasu) on julkaissut uuden Maksu viitenumerro-35460021, jako nro: 674 632 ja Certificate of Merit Maksu nro: 103, Julkaistu Koodi nro: 0763; Välitön telex vahvistuksen Ei:
-1114433.ainoa asia, tarvitaan nyt saada Non-Resident Maavara Form / kuitti, jotta voimme siirtää varoja käyttäen vastikään nimitetty / akkreditoitu International Bank, ja myös lähettää kopiot kaikista asiakirjoista, joita tarvitaan sinua ja vastaanottavan pankin vahvistuksen.

Täytä alla oleva lomake ja tämä on tarpeen siihen tarkoitukseen asianmukaisen maksun kautta (HM Treasury) / London Financial rahapoliittisen komitean, uudelleen vahvistaa maksun tiedosto vastikään nimitetty /valtuutettu kansainvälinen pankki.

Lisätietoja ja apua tämän Remittance raportteja, olet ystävällisesti neuvoa lähettää seuraavat tiedot osoitteeseen: carolinefreund@secretary.net

Sinun täydellinen nimi, osoite, ammatti, Puhelin, Maa, ja Sex:

Odotamme pikaista reagointia

Mrs Caroline Freund
Valtiovarainministeri sihteeri, HM Treasury UK.

Share Button

1 kommentti artikkeliin “Parodia EU-kielestä

  1. Pientä selkoa vaatii tämä Non Resident Maavara Form/
    kuitti. Onko se sitten henkilöllisyystodistus vai mikä? Kysymys on Google-tiliin ID-tunnuksin varustettuun nettiin tulleisiin bonuksiin ja minä
    ainakin haluan saada laillisesti toimineella tietoko-
    neellani saadut varat itselleni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *