Läpimädät luuserit – viimeisinä multien päällä?

5.7.2009

Viime päivinä, kun lehdet ja niiden kolumnistit ovat levittäneet virheellistä tietoa avustajavalinnoistani, olen pohtinut, mikä on poliitikon vastuu. Tehdä varsinaista työtään? Vai korjata median virheitä toinen toisensa perään? Yli puolet ajastani menisi näiden virheiden korjaamiseen, reilusti, mutta onko siinä mieltä? Mitä äänestäjä ajattelee?

Nyt en viittaa vain uusimpaan virheuutiseen vaan moniin menneisiinkin, jotka nousevat mieleen tunnemuistoina. Se panee miettimään, mitä ihmettä minä täällä teen.

Jos otsikoita tehdään harhaanjohtaviksi myynnin edistämiseksi ja skuupin toivossa, eikö tästä seuraa suurta yhteiskunnallista vahinkoa? Fiksut ihmiset eivät politiikkaan halua. Jäljelle karsiutuvat luonnevikaiset tapaukset, ne kuuluisat läpimädät luuserit? Muut väsyvät. Kuka hyötyy? Rahanahne media, joka saa lisäjuttuja luonnonvalinnassa pärjänneistä?

Mutta asiaan, työhön. Sitäkin on tehty. Kirjoitan siitä huomenna lisää.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *