34 yötä vaaleihin: Soinin kanssa studiossa

3.5.2009

Aamu alkoi sekoilulla. Ylen Aikaisen toimittaja oli rekrytoinut minut studioon keskustelemaan eurovaaleista mutta haastattelupaikasta ei ollut puhetta. Tyydyin oletusasetuksiin ja menin Pasilaan.

Kyselin aulan vahtimestarilta minne pitäisi mennä, mutta mitään valaistusta ei tullut. En muistanut toimittajan nimeä, en ohjelman nimeä, eikä mitään tietoa talossa ollut myöskään siitä, että keskustelukumppanini Timo soini olisi tulossa sinne. Soinillakaan ei ollut asiasta varmaa tietoa. Hän oli yrittänyt soitella minulle, mutta saanut puhelinvastaajasta poikani numeron. Pienten hankaluuksien jälkeen löysimme kumpikin tiemme Pohjois-Espalle EU-taloon, josta suora lähetys välitettiin.

Ilmapiiri oli mukava. Me emme kiukutelleet toisillemme toissaviikon ajatuksenvaihdosta, eikä edes toimittaja palannut Kummeli-teemaan. Sain sanottua varsinaisen asiani Soinille, ja se riitti. Jos joskus olemme työtovereita, tiedän että homma hoituu hyvässä hengessä. Tästä voit kuunnella sanailumme:
korhola kohtasi soinin
(http://yle.fi/uutiset/teksti/alueelliset_uutiset/paakaupunkiseutu/2009/05/korhola_kohtasi_soinin_ylen_aikaisen_eurovaalisarjassa_718658.html)

Teksti

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *