Uudet ehdokkaat tuovat raikasta ilmaa politiikkaan

25.1.2007

Tälle sivulle kokoan linkkejä muutamille kiinnostaville kotisivuille, jotka paljastavat Kokoomuksen entistä monipuolisemmat kasvot – olen niistä hyvin ylpeä. Ne paljastavat myös sen, että Kokoomuksella on suoranainen etsikkoaika sosiaalisen vastuun edessä ja ehkä perustelevat, miksi juuri Kokoomus on on hyvä foorumin uuden poliittisen kulttuurin tavoittelussa. Suosittelen lämpimästi tutustumista!

Kokoomuksen kokonaisuudessaan komea ehdokaskaarti löytyy osoitteesta www.kokoomuskuuntelee.fi

www.ollivaltonen.net– Helsingissä ehdokkaana oleva Olli Valtonen tunnetaan paitsi Tuomasyhteisön perustajana myös sosiaalisesta ja vanhustyöstään kuuluisaksi tulleen HelsinkiMission toiminnanjohtajana. Ollin viesti on selkeä: Ihmisten pahoinvointi on kyettävä viemään politiikan agendalle.
www.raakellignell.net – Uudenmaan vaalipiirissä ehdolla oleva Raakel Lignell on kulttuurin moniosaaja ja voimakas lapsiperheiden puolestapuhuja. Uskon, että Raakelilla on myös erityistä passiota tehdä jotakin kasvavalle rattijuopumuksen ongelmalle. Raakel ei ole mikään julkkisehdokas – hän on näyttänyt sisunsa jo Sipoon kunnallispolitiikassa. Blogissani olen kirjoittanut Raakelista aiemminkin. Toinen uusi uusmaalainen suosikkini on ylilääkäri Markus Torkki.
www.penttihuovinen.fi – Pentti Huovinen on turkulainen lääkäri ja Kansanterveyslaitoksen tutkimusprofessori, sekä Turun yliopiston dosentti. Sivut ovat perusteelliset ja viisasta harkintaa täynnä. Jos eetos tuo mieleen piispa Eero Huovisen, syynä voi olla yhteinen geeniperimä.
www.kristiinakouros.fi – Kristiina Kouros on nelikymppinen ihmisoikeuksiin erikoistunut juristi, joka on ehdolla Pohjois-Savon vaalipiirissä. Politiikan tärkein arvo on ihmisen kunnioitus, sanoo vihreissä aiemmin vaikuttanut poliittinen lupaus.
www.jyrkikoivikko.fi – Etelä-Savossa vaikuttaa ehdokkana Ristiinan kirkkoherra, mikkeliläinen Jyrki Koivikko, hurmaava moderni Don Camillo.
www.aleksijantti.fi – Tampereella on nuori mies, joka tekee historiaa. Aleksi Jäntti on upseeri, joka irtisanoutui virastaan vuoden alusta eduskuntavaalien tähden. Upseeri ei tiettävästi voi palata virkaansa, jos sen on kerran jättänyt. Jäntti aikoo satsata kampanjointiin täysillä, eikä tulos näytä huonolta ainakaan kotisivujen perusteella.
Pohjois-Karjalassa suosittelen ylilääkäri Matti Ketosta, jonka terveydenhuollon asiantuntemus yhdistettynä kristilliseen arvomaailmaan on Huovisen ja Torkin tavoin tehnyt vaiktuksen.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *