Cronbergin energiapuheet jälleen kerran virheellisiä

6.1.2007

Lehdistötiedote 07.01.07, julkaisuvapaa heti

Cronbergin energiapuheet jälleen kerran virheellisiä

”Vihreiden puheenjohtajan Tarja Cronbergin väite siitä, että ydinvoima ja bioenergia ovat toisensa poissulkevia, on jatkumoa sille virheellisten ja epätarkkojen lausuntojen sarjalle, jota Cronberg energia-asioihin kantaa ottaessaan tapaa tehdä”, sanoo Kokoomuksen varapuheenjohtaja, europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola. ”On hämmästyttävää, että puolue, joka toivoo energia- ja ilmastoministerin salkkua, päästää niin paljon asiavirheitä sisältäviä lausuntoja juuri energiasta liikkeelle.”
”Meillä on kokemusperäistä evidenssiä siitä, että ydinvoiman ja bioenergian lisääminen voi tapahtua rinnakkain eivätkä ne sulje toisiaan pois. Viime vuosina bioenergiaa on lisätty paljon ja sen mukaisesti kuin viidennen ydinvoimalaitoksen eduskuntapäätöksen yhteydessä toukokuussa 2002 ns. risupaketissa sovittiin.”

Lisätietoja Eija-Riitta Korhola 040 5360326

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *