RIEMULLISTA JOULUJUHLAA!

23.12.2005

Aurinko on noussut vuoden pimeimmästä yöstä. Lohduttaja murheista, kaikkien hyvien lahjojen antaja, elämän suuri kuningas on tullut meidän luoksemme, jotka istuimme kuoleman varjossa. Jeesus on tullut, Herra Daavidin kaupungissa ja me vietämme hänen syntymäpäiväänsä.

Lepää, leikki, ja joululahjamme, odota! Unohtakaamme pieneksi hetkeksi kaikki muut ajatukset ja muistakaamme tätä suurta syntymäpäivää. Kun olemme leikkineet, niin väsymme; kun olemme syöneet ja juoneet parasta, mitä kotimme tänään voi tarjota, emme enempää jaksa. Mutta kun sanomme Jeesukselle: tule luoksemme ja pyhitä meidän joulumme, silloin me avaamme portit pysyväiselle ilolle.

Sakari Topelius: Jouluevankeliumi lapsille

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *