Commissio homini lupus – Komissio on ihmiselle susi

4.10.2005

Jokaisen otsikon seuraavan puolentoista kuukauden aikana voisi tehdä kemikaaliasetuksesta, mutta rajansa hulluudellakin. Tämäkin päivä alkoi sillä. Kävin Suomen EU-edustustossa REACH-briefissä. Suomen kanta kuulostaa ihan järkevältä. Mutta se siitä.

Tämä oli sähköpostipäivä. Yritin raivata sitä vähemmälle, ja nyt on ehkä enää noin tuhat lukematta. Uutiset komission kannasta Suomen susitilanteeseen ällistyttivät, ja tein kirjallisen kysymyksen aiheesta. Suomen susikanta pitäisi komission mukaan vielä viisinkertaistaa – voiko olla totta? Kysyin mitä vielä pitäisi tapahtua jotta komissio muuttaisi linjaansa. Tarvittaessa alamme dokumentoida tapauksia vaaratilanteista.

Avustaja benchmarkkaa hauista
Avustaja benchmarkkaa hauista

Päivä oli sen verran kohtuullinen että ehdin myös punttisalille Miikan kanssa. Sen jälkeen poikkesin Kymen maakuntaliiton vastaanotolle – paljon ystävällisiä ja aluepolitiikasta innostuneita ihmisiä. Sitten illalliselle. Tällä kertaa se oli hyvin rento – vietimme Lauran tulojuhlaa.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *