TV:n katselu kannattaa

6.2.2005

Nyt on vaalipiiriviikko eli me mepit olemme Suomessa, kokouksia Brysselissä ei ole.
Ensimmäinen päivä oli heti hyvin hedelmällinen. Kävin YTV:ssa opiskelemassa pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunnan hankkeita ja toimintaa. Illalla katsoin uutiset. Ja mitä näinkään.
Jussi Seppälä, YLE:n Brysselin kirjeenvaihtaja, puhui Brysselissä kummallisen Suomen lipun edessä: hailakkaa ryssänsinistä. Veksillologin sieluni värähti. Oikea värihän on hyvin tumma, tummempi kuin yleensäkään luullaan. Kun kankaat muuttuivat keinotekoisiksi, väri vaaleni, kirkastui ja rumeni. Näin on myös kotipihallani mutta tuo Brysselin rätti alittaa kaiken. Kummallista, etten ole huomannut sitä paikan päällä. Jotain täytyisi tehdä.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *