Eija-Riitta Korhola haastaa poliitikkoja auttamaan Aasian uhreja

5.1.2005

Eija-Riitta Korhola haastaa suomalaisia poliitikkoja osallistumaan konkreettiseen työhön Aasian katastrofin uhrien auttamiseksi. "Voimme osallistua surutyöhön muuttamalla myötätunnon konkreettiseksi avuksi."

Kokoomuksen meppiryhmä järjestää tukitapahtuman Kolmen sepän patsaalla perjantaina 7.01.05 klo 12-14. Tilaisuus on jatkoa loppiaisillan tukikonsertille Tuomiokirkossa. Mukaan haastetaan kaikkia halukkaita lipaskerääjiksi, apu välitetään Kirkon Ulkomaanvun kautta.

"Juuri nyt on tärkeää, että humanitaarinen apu menee perille kun hätä on suurin. Meillä on useita hyviä, luotettavia järjestöjä, joiden kautta apu menee kustannustehokaasti ruohonjuuritasolle. Kirkon Ulkomaanapu on minulle luonteva kanava. Entisenä KUAn työntekijänä tunnen järjestön tehokkuuden."

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *