Keskeiset mepit mukaan Korpilampi kakkoseen

16.5.2004

Kokoomuksen europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola kannattaa Metalliliiton puheénjohtajan Erkki Vuorenmaan esitystä Korpilampi kakkosesta, jossa pohdittaisiin Suomen selviämistä globaalissa kilpailussa. ”Seminaari jää kuitenkin ontumaan, jos keskeiset euroedustajamme jätetään pois”, Korhola väittää. ”On aika tunnustaa tilanne ja todeta, että EU-lainsäädännöllä on Suomen kilpailukyvyn ja työpaikkojen säilymisen kannalta ratkaiseva rooli.”

Korhola viittaa viime aikojen merkittäviin EU-direktiiveihin mm. päästökaupan ja kemikaalilainsäädännön alalla. ”Se minkä linjan Suomi EU:ssa valitsee, kaipaisi parempaa koordinointia ja ajatustenvaihtoa meppien ja ministereiden välillä. On huokaisten todettava, että yhden ulkomaanmatkan aikana suomalaisministeri on voinut aktiivisesti tuhota enemmän suomalaista kilpailukykyä kuin kokonainen kabinetti vaalikauden aikana kykenee rakentamaan.”

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *