Tärskyt ex-kihlatun kanssa

22.3.2004

Viime viikolla EU-suurlähettiläs Eikka Kososen lounaalla tulin kehaisseeksi Esko Seppäselle ja Mikko Pesälälle, että minulla on tiedossa kiinnostava Wienin matka. Parlamentin kristillisdemokraatit ja Eurooppa-demokraatit menevät viettämään ryhmäkokoustaan Wieniin, nuoruuteni opiskelukaupunkiin. Ajoitus menee nappiin, sillä satuin menemään kyseisessä kaupungissa kihloihin tasan 24 vuotta sitten. ”No totta kai halusin järjestää tapaamisen kyseisen miehen kanssa, ja niinpä meillä on siellä tärskyt.” Herrat Seppälä ja Pesälä valpastuivat kiitettävästi: tätähän ei Korholasta tiedettykään, ja totesivat kumpikin olosuhteet sangen romanttisiksi.

Tein virheen kun tulin maininneeksi, että kyseessä on aviomieheni. Herroista se ei ollut enää ollenkaan niin romanttista, ja Pesälä vetosi vielä laajaan tietämykseensä elämästä.

Mutta elämä voi yllättää, ainakin sellaisen, joka uskoo eikä tiedä liikaa. Ex-kihlattu aikoo ainakin yllättää, käski vain pakata iltapuvun mukaan.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *