6 yötä vaaleihin – laaja aukee Pohjanmaa

3.6.2024

Lapua, Kauhava, Lapua, Alajärvi, Kuortane, Seinäjoki, Hyllykallio, Kurikka, Helsinki. Niin tiukka päivä taas ettei paljon ehdi kertoa, mutta muutaman kuvan ehdin ottaa. Ohjelman oli suunnitellut Kokoomuksen kolmen kauden kansanedustaja Petri Salo, joka liikkui kanssani ympäri maakuntaa. Sen sanon, ettei koskaan ole ollut tällaista missään vaaleissa. Pohjalaiset tulevat matkojen takaa tapaamaan ja juttelemaan, kun ovat kuulleet meidän puhuvan Järviradiossa. Tai lauantaina Radio Sandelsissa. 

Kiitos kaikista ystävällisistä sanoista ja hyvistä kysymyksistä. Kiitos myös kehuista, joita Volvo Amazon sai. Sen tyyppiä kysytään paljon. Tässä hieman korjattua tietoa. Sanoin aluksi että se on vuosimallia 1965. Se rekisteröitiin silloin mutta se onkin valmistettu 1964, ja on tyyppiä 122S. (Kyljessä lukee 121, mutta se on pelkkää tuunausta, kun alkuperäinen merkki on irronnut ja samaa ei löytynyt). Piti tarkentaa, koska kiesi on herättänyt harrastajapiireissä  veikkauksia.

Hyllykalliolla automme viereen tuli todellinen kaunotar, farmarimallinen Volvo Amazon 122S. Oipa kiva serkusten kohtaaminen. Jyrki Himanka ja upea Volvo Amazon.

Nyt hetki parvekkeella lämpimässä kesäillassa ja sitten nukkumaan. 

 

Share Button