Haluatko tukea eurovaalikampanjaani

4.4.2024

Viime vuosien aikana moni on ottanut minuun yhteyttä ja harmitellut, etten ole politiikassa aikana, jona ihmisoikeus- ja ympäristöosaajaa todella tarvittaisiin. Pyyntöjä tuli niin paljon, että päätin lähteä, vaikka maanlaajuinen vaalikampanja on iso urakka. Yksin en siihen pysty.

Haluan uskoa, että pienistä summista kertyy yhdessä potti, joka auttaa ostamaan sen huomion, joka on välttämätöntä ja painamaan ne esitteet, joita ilman ei tulla toimeen. Tai tapaamaan mahdollisimman monet kasvotusten.

Apusi on valtavan tärkeä vaikka se olisi vain 5 euroa. Auta minua auttamaan. Minulla on hyvä näyttö tehdystä työstä, ja into tallella.

Tukiyhdistykseni on Pro Societas Europae, ja sen tilinumero on FI92 5723 3320 0370 46. Mobile Pay on 11059.

Ilmoita pankkiviestissä, jos nimesi saa julkaista. Tai lähetä emailia vaalit@korhola.fi Omasta puolestani olen mielelläni täysin avoin. Laki ei kuitenkaan velvoita julkistamaan lahjoituksia, jotka eivät ylitä 1499,99 euroa. Sinä päätät.

Kiitollisena Eija-Riitta, sopivan hankala nainen.

Share Button