Loma pyrkii mieleen

22.6.2010

Juhannus on tulossa ja sekö hämää ajattelemaan, että lomakin muka olisi? Vielä tuolle ajatukselle ei pidä antautua, sillä kolme hikistä viikkoa on tiedossa. Ensi viikko kuluu ryhmäkokouksissa Brysselissä, seuraava Strasbourgissa täysistunnossa ja viimeinen valiokuntaviikko päättyy heinäkuun puolessa välissä. Omalla vastuullani on tuoteturvallisuutta koskevan mietinnön kannan muodostaminen ryhmälleni.

Sitten alkaa lomailu lukuunottamatta muutamaa työperäistä ajatusta Porin Jazzien Suomi-areenalla 21.7. Siellä paneloin ilmasntonmuutoksesta.

Lomatunnelmiin jouduin myös siksi, että perheemme on luopumassa eräästä henkisestä tyyssijastamme, veneestä. Kun meistä tuli torppareita, veneen riittävälle ulkoiluttamiselle ei tuntunut jäävän tarpeeksi aikaa. Mutta saimmehan vihkiä lapset merielämään sen altteimman nuoruuden ajaksi. Tässä kaunottaremme, joka etsii uutta kotia: http://www.facebook.com/photo.php?pid=4521402&l=836bedc35e&id=621835885

Tänään huomasin, että toinen jälkikasvuumme tartutettu harrastus on otsikoissa:
Laskuvarjohyppääjä laskeutui puuhun.
Tarina on aivan kuin omalla tyttärelläni muutama vuosi sitten, siitä olen kertonut blogissani Onnen päivä.

Lomatunnelmaa en selvästikään onnistu välttämään, ja onneksi tulossa oleva juhannus suo kohtuullisen korvaavan kokemuksen. Iloista juhannusta kaikille!

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *