Kuka panisi Pamelan kuriin?

25.6.2007

thumb___pic001064

Pionit puhkesivat juhannusyönä

Juhannus meni mitä suloisimmin, kuten kuvista voi päätellä. Luonto oli aulis ja antelias, tarjosi keskiyön kukat ja asiaankuuluvan lumon, salli polttaa kokkoa sään ollessa silti aurinkoinen ja lämmin. Pionitkin puhkesivat juhannusyönä, mistä olin erityisen hyvilläni.

Vain yksi särö liittyy juhannukseen, ja nyt tarvittaisiin Ilkka Kanervan apua. Suureen epäkohtaan minut herätti entinen avustajani Jori Ringman. Kysymys on Pamelasta:

thumb___pic001065

Luonto tarjosi seitsemän kukkaa ja ylikin.

Pamela Andersson otti ja tuli Raumanmeren Juhannusjuhlille. Joria jäi painamaan Hyytiäiskän vierailussa yksityiskohta, että Pamela paljasti suunnittelevansa Lapland-nimistä seksiklubiketjua. Törkeää, totesimme yksissä miehin.

Lapin englanninkielinen nimi kirjaimellisesti käännettynä todella on Sylimaa. Ja sylitanssi on jo vakiintunut strippausluolien ohjelmanumero. Katsoo asiaa miten päin tahansa, kyllä tässä rajojen loukkauksesta on kyse!

Jori laati heti juhannuksena yhden miehen komitean toimintaohjelman:

Kansallissankarimme Ilkka Kanervan tulisi laittaa UM töihin: Ulkoministeriön on suojattava – vaikkapa yhteistyössä Ruotsin ja Norjan kanssa – Lapland-nimi jalompiin tarkoituksiin.

Tarja Halosen tulisi vastata Pamelan jo aloittamaan kirjeenvaihtoon suomalaisella kohteliaisuudella: ei kiitos tällaiselle minkkifarmiketjulle, tätä huomiota maamme ei suinkaan ole ansainnut!

Annammeko Pamelan avata railon vai vartioimmeko rajojen ylittymistä?

thumb___pic001066

thumb___pic001067

Tätä tunnelmaa Pamela ei sentään pilannut

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *