Korhola tyytyväinen radiotaajuuspolitiikka-ohjelman kunnianhimoisiin saavutuksiin

15.2.2012

Eija-Riitta Korhola on vastannut Sisämarkkinavaliokunnan osalta parlamentin täysistunnon tänään äänestämästä Radiotaajuuspolitiikka-ohjelmasta. Hän on tyytyväinen kunnianhimoiseen ja eteenpäin katsovaan lopputulokseen. EU:n Digitaalistrategian tavoitteet nopeista ja syrjäseudutkin kattavista yhteyksistä, sekä halpenevat älypuhelimet ja niiden kasvava käyttö, tarvitsevat toteutuakseen ja toimiakseen lisää taajuuksia.

Lue lisää

Radiotaajuuspolitiikka (keskustelu)

14.2.2012

Arvoisa puhemies, haluaisin kiittää kollegaani Gunnar Hökmarkia hänen loistavasta työstään radiotaajuuspolitiikkaohjelman parissa. Taajuudet ovat rajallinen ja kovin kysytty luonnonvara, joita tarvitaan lukuisilla sektoreilla sekä yhä kasvavassa määrin nimenomaan digitaaliseen teknologiaan ja nopeisiin laajakaistayhteyksiin. Vastasin itse sisämarkkinavaliokunnan puolella tämän ohjelman raameista ja olen hyvin iloinen siitä, että saimme pidettyä tekstin kunnianhimoisena ja tulevaisuuteen katsovana. Digitaalisen agendan […]

Lue lisää

Komission vastaus kirjalliseen kysymykseen sähköisestä tunnistautumisesta

13.2.2012

Kirjallisesti vastattava kysymys E-000357/2012 Aihe: Sähköinen tunnistautuminen Tietomurtoja on tapahtunut viimeisten vuosien aikana lisääntyvässä määrin niin EU:n sisällä kun globaalistikin. Asiaa on osaltaan edesauttanut erinäisten salasanojen tarve niin työpaikan järjestelmiin kuin henkilökohtaisiin sähköposteihin ja sosiaaliseen mediaan. Näiden lisäksi muistettavana ovat myös ainakin pankki- ja luottokorttien tunnusluvut.

Lue lisää