Tilaa Eija-Riitta Korholan väitöskirja

3.1.2016

Väitöskirjastani on ilmestynyt suomenkielinen versio. Lue mukaansatempaava tutkimus ilmastokokousten historiasta ja siitä, mitä ilmastohypelle tapahtui ja miksi kaikesta kohusta huolimatta on saavutettu niin vähän. Väitöstä koskevassa lausunnossa tiedekunnan kustos toteaa: “Väitöskirja on kansainvälisesti merkittävä ja uusia havaintoja sisältävä puheenvuoro EU:n ilmastopolitiikasta. Väitöstilaisuudessa väittelijä puolusti huomiota herättävän sujuvasti ja erinomaisesti työtään ja osoitti hallitsevansa alan tutkimusten keskeisen sisällön. Olen myös nähnyt vastaväittäjän lausunnon ja yhdyn lausunnon näkemyksiin poikkeuksellisen erinomaisesta väitöskirjasta. Tiedekunnan asteikon mukaisesti ”exceptional” vastaa esitettyä arvosanaa.”

Jos haluat lukea työni suomeksi, lähetä sähköpostiviesti osoitetietojesi kanssa erkorhola@gmail.com. Kirjan hinta kotiin postitettuna on 36 € . Voit lukea kirjan myös sähköisenä Elisan e-kirjana: https://kirja.elisa.fi/ekirja/kioton-poytakirjan-nousu-ja-tuho-ilmastonmuutos-poliittisena-prosessina.

Englanninkielisen alkuperäisversion voit lukea ilmaiseksi osoitteessa https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/136507/Therisea.pdf?sequence=1

Kansainvälisiä kommentteja  Korholan väitöskirjasta: 

Roger Pielke Jr, Professor of Environmental Sciences, Colorado Boulder  “If you are interested in an insider’s perspective on European climate policy or just interested in how a real-world, elected decision maker grapples with the complexity of climate policy, the entire dissertation is well worth reading.” https://theclimatefix.wordpress.com/2015/01/22/fascinating-climate-policy-phd-of-a-member-of-the-european-parliament/:

Judith Curry, an American climatologist and former chair of the School of Earth and Atmospheric Sciences at the Georgia Institute of Technology. “I’ve read Korhola’s thesis in its entirety; I can’t find much to disagree with, and parts of it had me jumping up saying “Yes!” Her thesis echoes two points that I have been making: It has been a mistake to assume that both the problem and solution to climate change is irreducibly global.We have vastly oversimplified both the climate change problem and its solution, mistaking a wicked mess for a tame problem. Korhola’s thesis will be a valued resource for me as I ponder all this.” http://judithcurry.com/2015/01/26/climate-change-as-a-political-process/

Tiedote väitöksestä löytyy tästä: https://www.korhola.com/lang/fi/2014/11/vaitos-15-11-eu-kasvattanut-paastojaan-satoja-miljardeja-maksaneiden-ilmastotoimiensa-aikana-korhola/ 

v-kirja 2väitöskirjakuva

Share Button