Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/fs1/5/korhola/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/fs1/5/korhola/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Kysymykset

22.syyskuu 2015 - 08:17

Päivänsäde kysyy

Mepiksi

Eija-Riitta hyvä!
Jostain luin ettet osallistuisi enää vaaleihin. Voi miksi et? Ethän tarkoita seuraavia eurovaaleja? Jo nyt teen vaalityötä puolestasi, vaikka vuosia vaaleihin vielä onkin. Aika vain menee niin nopeasti, joten olen aloittanut jo nyt.
Kaunista syksyä sinulle!

Share Button

ER vastaa

Mimulla ei ole varaa. Se on aika mahdotonta ellei taistele mepin tai ministerin paikalta. Mepit voivat hyödyntää näkyvyyttään sekä europarlamentin resursseja runsaasti ihan luvallisin tavoin (jotkut valitettavasti  ovat niitä väärinkäyttäneetkin). Isoin mainoskampanja oli viimeksi noin 250 0000. Ei kukaan voi panna neljännesmiljoonaa omia rahojaan jotta pääsisi vaikuttamaan, vaikka asia olisi kuinka tärkeä. Pienemmälläkin päästiin toki läpi, mutta aina oli jokin erityinen tekijä selittämässä.

Siksi arvioni on, ettei minua nähdä enää politiikassa. Koska minulla on iso velka eurovaaleista maksettavanani, en uskaltanut myöskään ottaa eduskuntavaaleihin velkaa, joten kampanjoin ilman ostettua mainontaa. Ja kunnallisvaaleihin en tunne kiinnostusta.  En tietenkään sano ei vuorenvarmasti, mutta realismia lienee ettei ilman suuria rahoja pääse mihinkään.

Kiitos että olet tukenut minua ja toivot minun jatkavan. Arvostan joka tapauksessa. Elämässä voi tapahtua vaikka mitä, ja joka kerta vaalikauden aikana on myös  meppiporukka vaihtanut kokoonpanoaan jonkun verran. Olen ensimmäisellä varapaikalla, joten se seikka voi mahdollisesti muuttaa tilanteen, jos joku nykymepeistä siirtyy muihin tehtäviin.

Share Button