Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/fs1/5/korhola/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/fs1/5/korhola/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Kysymykset

11.kesäkuu 2015 - 15:54

Anonyymi kysyy

jukka pojan ideologia

Mikä se jukka poika oikein on? Mitä varten täyskasvuinen ja ilmeisen täysjärkinen aikuinen alkaa kuunnella kypsymättömien varhaisteinien musiikkia? Samaa roskaa tulee joka kanavasta, jos niitä rupeaa kuuntelemaan. Ainoastaan järkevästi valikoiden ITSENÄISESTI voi kuunnella musiikkia ja laulajia, joissa myös on korkea laatu. Siis vielä vanha ihminen ja lähtee kuuntelemaan räppiä? Mikä siihen ajaa? Että on muotia vai? Musiikkia ei kuunnella sen takia, mikä on muotia. Se on vain ja ainoastaan laatu, oli vuosiluku sitten mikä tahansa. Niin se on, että jos musiikki on pelkkää äänen tuottamista, josta kaikki sävyt ja nyanssit puuttuvat – sillä ei tee mitään muut kuin rahanahneet levymyyjät.

Share Button

ER vastaa

Jos on näin varma kommentti, pitäisi olla sen verran aikuinen että allekirjoittaa musiikkinäkemyksensä omalla nimellään. Mitä varten täyskasvuinen ihminen alkaa käyttäytyä pissisten tavoin? Jos minä ihastuin vuonna 2002 Soulcaptainiin ja niiden reggaeen niin mikä saa sinut puhumaan räpistä? Onko tämä ollenkaan minulle osoitettu kommetti?

Ja mitä Jukka-Pojan ideologiaan tulee, kuuntelepa pari levyä. Selkeästi juutalais-kristillinen eetos kaverilla. Älä luovuta, elämä on arvokasta, tee läksyt ja hoida muutkin hommasi hyvin, älä sekoile, älä katkeroidu, älä synkistele.

 

Share Button