Eija-Riitta Korhola ehdokkaana eduskuntavaaleissa 2015 – tule mukaan tukijoukkoon!

4.3.2015

Photographer MarkoSuomen pitkäaikaisin europarlamentaarikko (1999-2014), filosofian tohtori Eija-Riitta Korhola on ehdolla huhtikuun eduskuntavaaleissa Helsingin vaalipiirissä. -Päätin lähteä, koska elämme vaikeita aikoja. Koko poliittisen urani aikana Suomi ei ole ollut yhtä suuressa taloudellisessa ja ulkoisessa vaarassa kuin nyt.–Se nostatti velvollisuudentunnon lähteä demoktratiatalkoisiin ja tarjota 15-vuotisen EU-kokemukseni isänmaan käyttöön. Jos sille ei ole tarvetta, olen ainakin yrittänyt, Eija-Riitta perustelee blogissaan.

Korhola ei kuitenkaan pidä haastetta helppona: – On kokonaan eri asia olla hyvä ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva lainsäätäjä kuin olla hyvä markkinoimaan ja kampanjoimaan itseään.  Tässä jälkimmäisessä en lue itseäni poliitikkojen huippukaartiin.

Korhola toteaa lähtevänsä liikkeelle pienellä budjetilla ja talkoohengellä. Jos olet hyvilläsi Eija-Riitan ehdokkuudesta, lähde mukaan tukiryhmään. Tuki lämmittää, vaikket kuuluisikaan Helsingin vaalipiiriin sillä sinulla voi olla ystäviä siellä. Lähetä sähköpostia korhola2015@gmail.com  ja ilmoita yhteystietosi. Voit myös kertoa, jos haluat auttaa jollakin tavalla tai tukea kampanjaa. Kampanjaa voi myös tukea antamalla suoraan lahjoituksen tukiyhdistyksen Pro Societas Europaen tilille FI92 5723 3320 0370 46.

Jännittävää vaalikevättä!

 

Share Button