Ukrainan tilanne

Arvoisa puhemies, en ole selvästikään ainoa, josta tuntuu, että meidän tulisi osata tukea EU:n ystäviä Ukrainassa huomattavasti voimakkaammin. Olemme monien protestoijien ainoa toivo, emmekä saisi käsitellä tätä vastuuta kevyesti.

Tässä talossa on puhuttu sanktioista, ja ihan hyvä, jos niitä voidaan saada aikaan, mutta ne ovat aikaa vieviä. Siksi tuonkin esiin jotakin, jota voisimme tehdä välittömästi. Järjestin viime viikolla tapahtuman mediasta ja ihmisoikeuksista Euroopan parlamentissa, ja yksi puhujista ehdotti, että tekisimme parlamenttina seuraavaa: parlamentin jäsenistä koostuvan monitorointitiimin lähettäminen, kameramateriaalin lähettäminen väärinkäytösten dokumentoimiseksi sekä EU:n kehottaminen kansalaisaktivistien kouluttamiseen ja rahoittamiseen. Nämä ovat toteutuskelpoisia ajatuksia, ja toivonkin, että kollegani reagoisivat näihin ajatuksiin.

Share Button

06.helmikuu 2014

09:27

11 kommenttia

 1. Päivitysilmoitus: oscar

 2. Päivitysilmoitus: ben

 3. Päivitysilmoitus: robert

 4. Päivitysilmoitus: Alfonso

 5. Päivitysilmoitus: Philip

 6. Päivitysilmoitus: gregory

 7. Päivitysilmoitus: Leroy

 8. Päivitysilmoitus: dean

 9. Päivitysilmoitus: Perry

 10. Päivitysilmoitus: freddie

 11. Päivitysilmoitus: Danny

Kommentoi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentti:
Nimi:
Sähköposti: