Korhola osallistuu Obaman rukousaamiaiselle Washingtonissa

2.2.2012

Eija-Riitta Korhola osallistuu torstaina 2.2 Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman rukousaamiaiselle Washingtonissa. Korhola on saanut myös kutsun Valkoiseen taloon ja tapaa vierailunsa aikana mm. Obaman turvallisuusneuvonantajan Samantha Powerin.

Kansallinen rukousaamiainen on vuonna 1953 alkanut perinne, joka kokoaa yhteen valtionpäämiehiä sekä politiikan ja talouselämän vaikuttajia. Se järjestetään nelipäiväisenä tapahtumana helmikuun alussa Washingtonissa. Torstain aamiaistapahtuman puhujana on Yhdysvaltain presidentti ja toinen vieras, joka paljastuu vasta kyseisenä aamuna (esim. Äiti Teresa 1994, Bono 2006, Tony Blair 2009) -tänä vuonna kirjailija Eric Metaxas. Kaikki Yhdysvaltain presidentit Dwight D. Eisenhowerista lähtien ovat osallistuneet tapahtumaan. Osallistujia on noin 3000, joista kansainvälisiä vieraita noin 350.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *