Sähköinen kauppa

21.9.2010

Arvoisa puhemies, haluan kiittää kollega Echeverriaa hänen hyvästä raportistaan, jonka puolesta minun oli ilo äänestää. Sähköinen kauppa on uusi ja kansainvälinen toimiala, minkä seurauksena Euroopan unionin tulee omaksua merkittävä rooli standardien ja käytäntöjen yhteensovittamisessa. Erityisesti haluaisin nostaa raportista esille kohdat, jotka kehottavat varmistamaan laadukkaat ja kattavat laajakaistayhteydet koko unionin alueelle. Tämä tavoite on kriittinen sähköisen kaupankäynnin toimintaedellytysten kannalta.

Laajakaistan ulottaminen kaikille EU-kansalaisille vuoteen 2013 mennessä ja huippunopeat laajakaistat vuoteen 2020 mennessä ovat tavoitteina kunnianhimoisia, mutta välttämättömiä kansalaisten elämänlaadun kohottamiseksi. Haluan myös kiittää esittelijää kuluttajan- ja yksityisyydensuojan huomioimisesta sähköisen kaupankäynnin maailmassa. Kyseessä on aihe, joka tarvitsee huolellista tarkastelua jatkossakin erityisesti lapsiin kohdistuvissa palveluissa.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *