MEP Korhola syksyllä Pakistaniin hallituksen vieraaksi

9.6.2009

MEP Eija-Riitta Korhola
Lehdistötiedote 10.06.09

MEP Korhola Pakistaniin hallituksen vieraaksi

Euroopan parlamentin jäsen Eija-Riitta Korhola (kok) matkustaa syyskuussa Pakistaniin maan hallituksen kutsumana. Hän tapaa matkallaan sekä pääministeri Yousaf Raza Gilanin että presidentti Asif Ali Zardarin.

Korhola on ihmisoikeusjärjestö First Step Forumin puheenjohtaja ja on vieraillut vuonna 2007 Pakistanissa Benazir Bhutton kutsusta. First Step Forum on uskonnollisiin jännitteisiin ja alueellisiin konflikteihin erikoistuva poliitikkojen ja diplomaattien yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on edistää kansainvälisen yhteisön konfliktinratkaisukykyä. Sen tunnettuja jäseniä ovat mm. Mart Laar ja Jerzy Buzek.

Lisätietoja Eija-Riitta Korhola 0405360326

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *