Menee hempeilyksi

13.2.2007

thumb___pic001006

Lempi myy

Lisää oksennuspusseja! Eikö tässä maassa enää löydy ketään muita kuin hömppäpoliitikkoja, tulee mieleen, kun katsoo vaalimainoksia ja niiden edullisempia sublimaatioita, haastatteluja lemmestä. Poliittisia näkemyksiä saa turhaan kaivaa esiin.

Poliitikot ovat yksityisasioistaan supussa kuin simpukat kolme ja puoli vuotta, mutta vaalikauden lopulla alkaa sellainen avoimuus, joka nostattaa myötähäpeän ja kiusallisen kysymyksen: mihin ihmeen lemmentilittäjien ja sosiaalipornoilijoiden joukkoon minä kuulun.

Merikukka vie lööppeihin eronsa, Leena vanhan ja uuden suhteensa, Maria traagisen lapsuutensa, syöpäepäilynsä ja pelastetut kulkukoiransa, Tanja parisuhteen auvonsa, Säde ja Antti tarinan siitä, kuinka se alkoi. Puhumattakaan Päivistä, Paavosta, Sirkka-Liisasta ja jopa Terhosta. On meillä sentään onneksi Vanhanen ja Katainen. Hei eivät pelaa tällä aiheella.

Rahaa kyllä sietää vaalimainonnassa säästää, mutta kannattaa miettiä, millaisen hinnan siitä maksaa. Hinnan voi joutua maksamaan myös koko yhteiskunta politiikan heikomman arvostuksen muodossa.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *