Jyväskylän kunniakansalaiset

18.9.2006

Kiva päivä, saimme Piitun kanssa jopa ylennyksen. Valitan vain, että yksi päivän tärkeä tilanne jäi kuvaamatta. Vedin EPP-puolueiden energiatyöryhmän kokousta – hyvä keskustelu lupaa hyvää jatkoa ja innostaa jatkamaan. Kun homma oli ohi, olin aika rentoutunut!

Päivä vain parani kuluessaan iltaa kohti. Jyväskylän kaupunginhallitus oli vierailulla Brysselissä, ja halusivat tavata meppejä. Osaa oli tavattu eilen ja parlamentissa, minä ja Piitu noudatimme kutsua tänä iltana. Kummallisen hauska ilta!

thumb___pic000870

Henna Virkkunen (kok.), Ilkka Pernu (vas.) ja Pirkko Selin (kesk.)

thumb___pic000874

Ari Hiltunen (kok), Markku Andersson (kok) ja Veijo Koskinen (sd)

thumb___pic000872

thumb___pic000873

Minö ja Piitu saimme pinssit, joilla meidät vihittiin Jyväskylän kunniakansalaisiksi. Toivomme, etteivät kaupunginisät tule katumapäälle. Tässä Ilkka Pernu onnittelee ylennyksestä. Hän muuten osasi vastata oikein arvoitukseen, jonka esitin: kuka poliitikko on kätellyt Stalinia ja Leniniä, Paasikiveä ja Kekkosta sekä Rooseveltiä että Churchilliä.

thumb___pic000875

Nyt nukkumaan! Huomenna pitäisi saada aikaan Hämeen Sanomien ja Nykypäivän kolumni, ja iltapäivällä lähden Ankaraan Turkin hallituksen vieraaksi.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *