Tutustu parisuhdekolumneihini!

18.4.2006

Sivujeni lukija tiedusteli kolumneihini viitaten, voisinko antaa myös parisuhdeneuvoja Kysy Korholalta -palstalla. Se sopii hyvin, ja siksipä autan asiaa kokoamalla parisuhdeaiheiset kolumnini yhteen, jotta niitä ei tarvitsisi vaivalla etsiä.

Koska jokainen teksti jäntevöityy kummasti, kun kirjoittaja viiittaa itseensä, tässä kunnon rypäs mies-naiskolumnejani, joita lukemaan pääsee linkkiä klikkaamalla. Useimmat teksteistä on kirjoitettu Miehen Gloriaan, tuohon edesmenneeseen upeaan miestenlehteen, jota ihastuttava Jarno Forssell päätoimitti.

Räkää sääressä
Rahvaanomaisuuksia rannalla
Radaltaan sinkoutumatta
Yllytä, tuomitse – ja tee rahaa
Lihan viisaus ja hulluus
Synkempi ihmiskuva tuottaisi valoisamman Suomen

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *