Warning: Use of undefined constant ‘CONCATENATE_SCRIPTS’ - assumed '‘CONCATENATE_SCRIPTS’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/5/korhola/public_html/wp-config.php on line 36
Vierailuryhmiä | Eija-Riitta Korhola

Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/fs1/5/korhola/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Kuvat

30.maaliskuu 2006 - 10:33

Vierailuryhmiä

Tällä sivulla näet erinäisiä kuvia vierailuryhmistä, joita meillä täällä säännöllisesti käy vieraana. Aina on mukavaa levittää EU-ilosanomaa!

Amandat, nuo pirteät Nuorkauppakamarin naisryhmäläiset saapuivat 6. helmikuuta tarkistamaan Euroopan Parlamentin toimintakunnon ja Brysselin shopitusvireen, tässä alla muutama kuva vierailusta parlamentilla.

Amandat, nuo pirteät Nuorkauppakamarin naisryhmäläiset saapuivat 6. helmikuuta tarkistamaan Euroopan Parlamentin toimintakunnon ja Brysselin shopitusvireen, tässä alla muutama kuva vierailusta parlamentilla.

thumb___pic000551

Alla tulevia Amandalaisia, vuosimallia 2030. Huomaa Amandapaidat, myös nuorimmilla.

Alla tulevia Amandalaisia, vuosimallia 2030. Huomaa Amandapaidat, myös nuorimmilla.

 

Share Button