Brokin päätöslauselma laajentumisesta äänestysselitys

15.3.2006

Arvoisa puhemies,
haluan erikseen todeta, että äänestin Brokin päätöslausemassa tarkistuksen 13 puolesta, joka "kehottaa julistamaan laittomaksi rasistisen ja antisemitistisen 'Harmaat Sudet' -järjestön, joka on vstuussa Turkin kristillisiin ja juutalaisiin instituutioihin kohdistuvista jatkuvista terrorihyökkäyksistä."
Tarkistuksen muotoilu on vahva, mutta se vastaa todellisuutta valitettavan hyvin. Joukko terrorisoi kuin Hitlerin joukot ennen Hitlerin valtaantuloa – ei niin laajasti mutta samalla arroganssilla ja osittain samoin metodein. Ongelma ansaitsisi tämän talon huomion. Juuri Harmaiden Susien taholta juutalaiset seurakunnat ja kristilliset kirkot ovat joutuneet fyysisen ja henkisen terrorin kohteiksi, ja asia vaatisi kansainvälistä huomiota.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *