Piiskaa!

8.1.2006

Ja tänään se alkoi, matkustusputki. Ensimmäinen rupeama on kaksitoista vuorokautta, sillä ryhmäkokousviikon jälkeen on Marokon vierailu, sitten täysistuntoviikko.

Lennolla luin iltapäivälehtien juttuja, selittelyineen, Halosen vaalijuhlasta, jossa alastonta miestä piiskattiin. Naureskelin sisäiseen partaani, mikä meteli syntyisi, jos Niinistön tai Vanhasen juhlassa ruoskittaisiin naista. Tai jos heidän vaalitiiminsä selittäisi, ettei asiassa ole mitään pahaa, kun kohde oli nuori ja kauniskin. Viimeistään silloin ehdokas revittäisiin riekaleiksi: eivätkö vanhat naiset kelpaa enää edes ruoskittaviksi?

Erilainen suhtautuminen sukupuolten tekemisiin ei ole eduksi kenellekään, ja naisena siitä suorastaan kiusaantuu.

Ja olihan vähän älystä vapaa kommentti sekin, että jos Tarja olisi ollut paikalla itse, tätä esitystä ei olisi tehty, kun "presidenttiä kunnioitetaan". Äänestävää yleisöäkö sitten ei? Eikä Tarjan brändiä?

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *