Korholan avustajakunnassa muutoksia

2.6.2005

Lehdistötiedote 03.06.2005

Avustajauutisia:
Puheenjohtaja Kataisen avustaja Korholan toimistoon Brysseliin

MEP Eija-Riitta Korholan avustajakunnassa tapahtuu muutoksia. Kotimaan avustajan toimenkuva lakkautetaan toistaiseksi ja Korholan Brysselin toimistoon siirtyy lisävahvistukseksi Laura Rissanen, joka toimii tällä hetkellä Jyrki Kataisen avustajana ja viimeistelee kesällä opintojaan. VTM Laura Rissanen aloittaa työnsä lokakuussa. Brysselin avustajana toimiva BBA Miikka Nieminen jatkaa entiseen malliin.

”Neljän valiokunnan jäsenyys vaatii kipeästi lisävahvistusta Brysselin päässä, ja toisaalta Suomessa kokopäiväisen avustajan työllistäminen on osoittautunut vaikeaksi”, Korhola perustelee muutosjärjestelyjä. ”Lisäksi Kokoomuksen meppiryhmällä on yhteinen kotimaan erityisavustaja Juho Romakkaniemi, joka on suuresti auttanut meitä Suomen päässä”.

Lisätietoja Eija-Riitta Korhola 040 5360326

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *