MEP Eija-Riitta Korhola vierailulla Bahrainissa 19.-23.11.2004 Bahrainin ulkoministeriön kutsumana

21.11.2004

Vierailun tarkoituksena on valmistautua vuonna 2005 tapahtuvaan Islam-dialogiin. Korhola tapasi henkilökohtaisella vastaanotolla Shaikha Sabeeka bint Ibrahim Al Khalifan, Kuningas Hamad Al Khalifan puolison heidän palatsissaan. Hän kävi keskusteluja myös ylä- ja alahuoneen puhemiesten ja jäsenten kanssa EU:n ja GCC-maiden suhteesta.

Korhola kuuluu EPP:n ekumeenisen dialogin työryhmään ja Islam-työryhmään.

Korholan molemmat vierailut noteerattiin näkyvästi myös Bahrainin päälehden, Daily Mailin sivuilla, tosin Egya Rita Kukholasta puhuen. "Olisihan se ollut mukavaa esiintyä omalla nimellään sen kerran kun palatsiin kutsutaan", Korhola miettii.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *